Thuis

Sollente Opto-Electronic Technology Co., Ltd

China Sollente Opto-Electronic Technology Co., Ltd certificaten
China Sollente Opto-Electronic Technology Co., Ltd certificaten
Sinds het begin van de onderneming van ons bedrijf, hebben wij altijd uw geleide straatlantaarnmodules, dankzij uw kwaliteit en professionalisme ontvangen.

—— M. KULIQI

Hoop zullen wij onze zaken door een samenwerking als u voort te zetten, u Alina voor de hulp uitbreiden danken u me gaf telkens als ik nodig heb.

—— M. VALON

zeer groot dankzij u & uw bedrijf voor de indrukwekkend goede dienst & hoog - kwaliteit van uw goederen dat u ons, op tijd, goede prijs hebt geleverd.

—— M.rb bestelwagen der Merwe

Ik ben online Chatten Nu

Sollente Opto-Electronic Technology Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Sollente Opto-Electronic Technology Co., Ltd Sollente Opto-Electronic Technology Co., Ltd Sollente Opto-Electronic Technology Co., Ltd Sollente Opto-Electronic Technology Co., Ltd Sollente Opto-Electronic Technology Co., Ltd Sollente Opto-Electronic Technology Co., Ltd Sollente Opto-Electronic Technology Co., Ltd Sollente Opto-Electronic Technology Co., Ltd Sollente Opto-Electronic Technology Co., Ltd Sollente Opto-Electronic Technology Co., Ltd
Kantoor De dienstconcept Onze Team Team Opleiding Belangrijkste producten CLIËNTEN HET BEZOEKEN CLIËNTEN HET BEZOEKEN
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken : Sollente
Aantal werknemers : 90~100
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 90% - 100%

Co. van de Sollente die is Opto-Electronic Technologie, Ltd een snel-zichontwikkelt bedrijf in 2011 in Shenzhen, Fabriek wordt opgericht in 2013 in Huizhou, China wordt opgericht.

Wij concentreren ons bij het ontwerpen, op de markt brengend en overzee leidde de handel van LEIDENE Oplossingen, hoofdproducten met inbegrip van Geleide Straatlantaarnmodules, Straatlantaarncomponent, LEIDENE Hoge Baai de Lichte Inrichtingen, SMD Geleide Module, optische lens leidden
Onder de begeleiding van de bedrijfsfilosofie „Integriteit, Concentrerende, Hoge - kwaliteit, Snelle Levering, Energie - besparing“, streeft SOLLENTE altijd ernaar om aangepaste oplossingen voor diverse eisen tot stand te brengen en cliënten van superieure productkwaliteit en de uitstekende handelsdiensten te voorzien.

Ons voordeel moet de volledige delen voor geleide straatlantaarns met hoogste kwaliteit onderhouden. De 30W-LEIDENE module en 56w SMD leidden opgezette Module leds kunnen gemakkelijk met verschillend ontwerpen en verzoek assembleren. Ook kunnen wij customerize de geleide lens en MCPCB-Raad volgens het ontwerp van de klant. Wij zullen ons beste proberen om aan de diverse behoeften van klanten te voldoen.

Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren als u in onze producten en hoop geinteresseerd bent wij met elkaar konden samenwerken en een rooskleurige toekomst tot stand brengen aan onze zaken. Wij zijn oprecht om geleide bedrijven van over de hele wereld welkom te heten om zaken met ons te doen en het zou onze eer zijn als u ons bedrijf zou bezoeken. Elk van personeel zal geen inspanning sparen om u te verstrekken onze beste producten en diensten.

Contactgegevens
Sollente Opto-Electronic Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Alina Xiang

Tel.: 86-13825255182

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)